Wedstrijdverslag Cadzand 21-07-2012

Na een lange reis kwamen we aan in Cadzand, waar de familie Liefting al vanaf gisteren op camping Kools logeert. Het zonnetje scheen lekker, alleen het windje was een beetje aan de frisse kant. We hoopten dat het vandaag weer wat beter zou gaan…meestal hebben wij in Cadzand toch wel een podiumplekje te pakken.

De lijn van de afgelopen wedstrijden zette zich vandaag weer voort. Maar helaas, in de eerste run had Hans al last van een groeiend wiel…even het gas eraf en daarna weer vol erop. Tegen de verwachtingen in haalde hij wel een Full Pull. In de finale lagen er kansen, doordat Simply Irresistible en Lambada beiden brokken hadden. Wederom groeiden de banden er tegenop in de finalerun, dus het vierde plaatsje, met  74,93 meter was voor ons. Het lijkt wel of we er patent op hebben aangevraagd. In het klassement staat de Giant nu op de derde plaats.

Results Unlimited - Cadzand 21-07-2012

We hebben nu een week de tijd om hard na te denken over hoe we de wedstrijd in Denemarken aan gaan pakken. Toch deze banden er onder houden of de Giant voorzien van het andere setje.