Wedstrijdverslag Eext

Met spanning in de onderbuik vertrokken we naar Eext. Na de matige prestaties in Made en ons vermoeden dat dit te maken kon hebben met de nieuwe banden, hadden we deze verwisseld met de oude voor de wedstrijd in Oudenhoorn.
De afgelopen weken hebben we de nodige wijzigingen aangebracht waardoor we hopen dat de prestatie met de nieuwe banden beter zouden worden.

We moesten als 6e aanhaken en er bleek een goede baan te liggen, de Giant tilde een paar keer zijn neus hoog op waardoor er iets onbalans ontstond maar de full pull werd gehaald. Hier konden we wat mee! We hebben de balans aangepast en met 5 tractoren werd er aan de finale begonnen.

 

Inter-Techno Lambada reed als eerste een finale run met een afstand van 84,66 meter. Hierna kwam the Judge die een afstand van 79,02 meter reed. Toen werd het spannend want zou de Giant in de buurt komen van de leidende afstand?
De eerste 10 meter was het zoeken naar grip maar hierna pakte de Giant op en ging met goede snelheid richting de leidersvlag totdat bij 80,79 meter de sleepwagen de overmacht had.
Nu werd het afwachten wat de laatste 2 deelnemers gingen doen, MPM Seaside Affair reed een afstand van 78,14 meter. Double Screamin’ deed wat hij het hele seizoen al doet, winnen met een afstand van 87,46 meter.

 

Results Modified - Eext 07-07-2012

Door het resultaat van een 3e plaats smaakte het vlees op de barbecue nog lekkerder en hebben we nog heerlijk nagezeten op het prachtige terrein in Eext. Op de terugweg nog een pitsstop gemaakt bij onze sponsor Argos, om met een volle tank volgend weekend naar Beach Pull Putten te kunnen vertrekken.