Wedstrijdverslag Oudenhoorn

Het was een week vol ideeën en veranderingen. De draaibank van Vos Rotating heeft overuren gemaakt en Les heeft zijn idee tot leven gebracht, namelijk een aanpassing van de motorophanging, zodat er meer flexibiliteit ontstaat. Ook bestond het vermoeden dat de afstand van vorig weekend in Made mede veroorzaakt kon zijn door de nieuwe banden.
Om hier zeker van te zijn hebben we de afgelopen week de oude wielen onder de Whispering Giant gezet. Tevens is bij de gewichtsverdeling het nodige aangepast.

De Modified moest als laatste klasse aantreden, dus konden we uitslapen en vertrok de bus uit Egmond rond kwart voor vier in de middag richting Oudenhoorn. We moesten als tweede in de klasse aanhaken en zagen de Giant de full pull lijn halen.
Een redelijke twijfel over de kwaliteit van de run werd de kop ingedrukt nadat we de gefilmde run hadden bekeken.. Conclusie: weinig veranderen.
Om het juiste spoor te kunnen rijden moesten we rechts op de baan blijven. Dit werd bereikt door te corrigeren. Maar ja, remmen kost meters. De sleepwagen heeft de Whispering Giant op 81,43 meter stil gekregen. Volgens de teamleden een goede run, helemaal niets mis mee, maar niet genoeg voor een betere plek dan de 6e plaats voor vandaag.
Aan de wielen heeft het dan toch niet gelegen. Maar waar aan dan wel……. We hebben nu weer 2 weken om te wikken en te wegen en nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen, zodat Eext het nieuwe uur van de waarheid gaat worden.

Photo: Stephan Görtz - www.pullingpics.de

Results Modified - Oudenhoorn 23-06-2012