Save the date 2019 Langedijk

SAVE THE DATE, POWER VALLEY 11 mei 2019  

Ronkende motoren, glimmende tractoren en trucks, topsfeer.

Power Valley 2018 was een groot succes. Het Tractorpulling evenement bij Geestmerambacht in Langedijk waar naast de sportklasse en trucks, ook de Prostock, Modified en Unlimited klasse uit de Grand National aantraden.  In totaal 6 verschillende klassen werden er verreden. Daarnaast een goede organisatie, mooie truckshow, prachtige VIP tent en bovenal mooi weer.

Het succes van vorig jaar willen we natuurlijk in 2019 minimaal evenaren.
Op 11 mei 2019 gaat voor de derde keer Power Valley knallen. Ook nu weer met onze Unlimited, Modified en Pro stock klassen, maar nu met nóg een grand national klasse, de Mini Unlimiteds!!!  Ook de sportklassen en trucks zullen weer als vanouds meedoen.

Als klap op de vuurpijl niet één, maar twee banen zodat er nog meer klassen aan bod komen en u nog meer te zien krijgt.
Voor degene die vorig jaar geweest zijn, een prachtige gelegenheid om te zien hoe dit evenement groeit. Voor degene die vorig jaar gemist hebben of de wedstrijd alleen op RTL 7 gezien hebben, nog meer reden om nu wel live te zien hoe Truck en Tractorpulling leeft en ontwikkelt.

Ook dit jaar weer genoeg te doen bij en rondom de Langedijkse kleibanen.  Goede en voldoende (gratis)  parkeergelegenheid,  horeca stands, kinderspeelmogelijkheid, truck show en natuurlijk mogelijkheid om de deelnemende tractoren van dichtbij te bekijken in het rennerskwartier.

Net zoals vorig jaar is er ook weer een VIP tent. Voor bedrijven een mooie gelegenheid om hun relaties te ontvangen, maar je kan ook als toeschouwer een VIP kaart kopen: toegang hebben tot de VIP tent, waar de inwendige mens zeker weer niet vergeten wordt.  Maar wees er op tijd bij, het aantal VIP kaarten is gelimiteerd.