Argos Oil Whispering Giant op evenementen 2018

In de aanloop van onze eerste wedstrijd in het Nederlands Kampioenschap stonden er nog twee afspraken in de Argos Oil Whispering Giant agenda.
Op 6 mei was onze tractor te bewonderen op de Bloemendagen Limmen, waar begin mei veel mozaïeken en werkstukken gemaakt van hyacinten langs een wandelroute te bewonderen waren. Agrarisch Noord-Holland werd hierbij op de kaart gezet en o.a. twee Tractorpulling Tractoren, waaronder onze Argos Oil Whispering Giant stonden in de route opgesteld. Mooi weer en genoeg publiek om de tractor eens van dichtbij te bekijken.

Op Hemelvaartsdag stonden we, samen met Prostock Tractor Snoopy, bij Cars 'n Bands, Stars and Stripes in Waarland. Een groots evenement, dat inmiddels voor de 10e keer op rij, Amerika, Rock & Roll, Amerikaanse auto's en trucks en nog veel meer laat leven. Wat frisser dan voorgaande dagen, maar wel droog en daardoor meer zin om nog een extra rondje te lopen om al het moois te aanschouwen.

Een mooie plek, veel bezoekers en bekijks voor onze tractor. Veel mensen kenden de beide tractoren van tv, RTL 7, waar het Truck en Tractorpulling kampioenschap wordt uitgezonden. Deze tractoren waren nu van dichtbij te bewonderen en dat werd massaal gedaan. Vele vragen werden beantwoord, veel foto's genomen. En dankzij Event4All, www.event4all.nl die ons voorzien had van geluidsapparatuur, kon Bas, vlak voordat beide tractoren werden opgestart en optoerden, technische informatie hierover geven en natuurlijk ook de eerstkomende wedstrijd in Langedijk benoemen. Het was voor velen heel indrukwekkend om het starten van de beiden tractoren van dichtbij mee te maken.

Deze twee dagen gaf ons team ook de gelegenheid om de mensen uit de omgeving uit te nodigen om de eerstvolgende wedstrijd in Langedijk bij te wonen. Een locatie zo tussen Limmen en Waarland in, waar (pinkster) zaterdag 19 mei vanaf 14.00 uur Power Valley zal plaatsvinden.
De eerste Tractor Pulling wedstrijd in het (Nederlands) Grand National Kampioenschap voor de Unlimited, Modified en Prostock klasse. Maar er is meer. In totaal worden 6 klassen gereden, w.o. Trucks, Farmstock, Micro Pulling en een promoklasse.  Kinderen kunnen zich prima vermaken bij de vele spring en speelattributen en horeca is voldoende aanwezig.  Ook zijn er dit jaar zit tribunes aanwezig.  Voor meer informatie kijk op www.powervalley.nl