Power Valley save the date 2018

SAVE THE DATE, SAVE THE DATE, SAVE THE DATE
            POWER VALLEY 19 mei 2018
Ronkende motoren,  glimmende tractoren en trucks, topsfeer.

Power Valley 2017 was een groot succes. Hét Tractorpulling evenement bij Geestmerambacht in Langedijk waar naast de sportklasse en trucks, ook de Modified en Unlimited klasse uit de Grand National aantraden. In totaal 7 verschillende klassen werden er verreden. Daarnaast een goede organisatie, mooie truckshow, prachtige VIP tent en bovenal mooi weer.

Het succes van vorige jaar krijgt een vervolg.
19 mei 2018 gaat voor de tweede keer Power Valley knallen. Ook nu weer met onze Unlimited en Modified klassen, waar zowel Argos Oil Whispering Giant als MPM Seaside Affair de strijd aangaan. Daarnaast nóg een Grand National klasse: de Prostock. Ook een thuiswedstrijd voor de Noord-Hollandse Snoopy én Next Sensation. Er is nog meer, Micropulling is ook aanwezig, waar onder andere de Micro Argos Oil Whispering Giant te bewonderen is. De sportklassen en trucks zullen weer als vanouds (Stichting Tractorpulling Westfriesland heeft hiervoor vele jaren in de Wogmeer wedstrijden georganiseerd) meedoen. Voor de eerste keer in Noord-Holland zullen ook de sport trucks een wedstrijd in de competitie rijden. 

Voor degene die vorig jaar geweest zijn, een prachtige gelegenheid om te zien hoe dit evenement groeit. Voor degene die vorig jaar gemist hebben, nog meer reden om nu wel zien hoe Truck en Tractorpulling leeft en ontwikkelt.

 

Dit jaar weer genoeg te zien en doen bij en rondom de Langedijkse kleibaan bij Power Valley. Goede en voldoende parkeergelegenheid, horeca stands, kinderspeelmogelijkheid, truck show en natuurlijk mogelijkheid om de tractoren van dichtbij te bekijken in het rennerskwartier.

Net zoals vorig jaar is er ook weer een VIP tent. Voor bedrijven een mooie gelegenheid om hun relaties te ontvangen, maar je kan ook als toeschouwer een VIP kaart kopen, en toegang hebben tot de VIP tent, waar de inwendige mens zeker weer niet vergeten wordt. Maar wees er op tijd bij, het aantal VIP kaarten is gelimiteerd.

Voor meer informatie let op nieuws via www.powervalley.nl  maar wij zullen u ook zoveel mogelijk op de hoogte houden van dit Noord-Hollands evenement.