De werkzaamheden vorderen

In de nieuwe loods heerst behoorlijke bedrijvigheid. Steeds weer een stukje meer naar hoe de teamleden van Argos Oil Whispering Giant zich het voor de bouw voorstelde, vaak zelfs nog beter. De trap is reeds neergezet, maar nu kunnen we ook met leuning aan de trap en reling op de eerste verdieping naar boven. Hiermee kan veilig de kantine vorm krijgen.


De muren van de lashoek en de verspaanwerkplaats zijn gemetseld en het lasgordijn hangt inmiddels ook. Verder is hard gewerkt aan een kraanbaan, waarmee de motoren gemakkelijk uit de tractor kan worden getakeld, om ruimte te maken voor de werkzaamheden, of wisselen van de motoren binnenshuis.Ook in de oude loods heerst bedrijvigheid. Dan blijkt dat in al die jaren een ruimte behoorlijk vol gezet kan worden met onderdelen, gereedschap en materiaal voor het geval dat…., altijd makkelijk…. en je weet maar nooit….  De teamleden zijn begonnen met uitzoeken, opruimen en klaarzetten om alles op een logische volgorde mee te nemen.

Dankzij vervoer van Anema, www.anema.nl, Gekas en Boot, www.vos-gekasenboot.com en GP Groot, www.gpgroot.nl is het verhuizen in gang gezet. Hans heeft  met een vrachtwagen en een kraantje erop, mankracht met machinale kracht gecombineerd om het grote spul, zoals draaibank en freesbank in de loods een plek te geven.

Na gedane arbeid moet er onder genot van een koppie of verfrissing even kunnen worden bijgepraat, de kantine hiervoor vordert gestaag. Nog niet helemaal gereed, maar wel te gebruiken.