Tractorpulling Zele 2015

Kort, korter, kortst, was het motto voor dit weekend. Een wedstrijd in de Grand National, gehouden in het Belgische Zele was de reden om de bus te laten vertrekken richting onze Zuiderburen. De weersvoorspellingen waren niet best, maar voorspellingen blijven voorspellingen. Helaas hoe meer de Belgische grens in zicht kwam hoe somberder de voorspellingen. De buienradar app maakte overuren in de bus, het blauwe plaatje werd maar niet groener. Vlakbij het eindpunt, nabij Lokeren, werd op het industrieterrein, rond half vijf in de middag halt gehouden en besloot men alvast te beginnen aan het avondeten.

Mocht de klasse doorgang vinden zou daarvoor geen tijd meer zijn. Daarna werd het laatste stukje afgelegd naar het wedstrijdterrein. Regen, veel regen was al gevallen en het zag er niet naar uit dat het weer wilde opklaren.

Om kwart voor zes werd dan toch besloten de wedstrijd te annuleren. Jammer voor de bezoekers, jammer voor de organisatie en jammer voor de deelnemers. De tractor heeft dit weekend de kleibaan niet kunnen trotseren en gezien het team in de Unlimited nog wat goed te maken had, is het een gemiste kans.


Het volgende weekend zal er geen wedstrijd zijn, maar daarna hopen we toch op beter weer in Alpen.